Korps

Ja, det er vi virkelig! Helt siden 1937 har Jaer Skoles musikkorps spredd glede på Nesodden og stedene de har besøkt. Helt fra Norge til Hellas!

I 1937 ble Jaer Skoles Musikkorps stiftet av en daværende lærer. Siden det har mye forandret seg. Ikke bare antall av spilleglade medlemmer, men også stil og spillenivå.  I starten var medlemstallet rundt 10, i dag presangterer korpset seg med et antall på ca. 40 barn og ungdommer.  De eldste har vært med i over 10 år og nye medlemmer kommer stadig. Den "gamle" fanen ble byttet ut da korpset feiret 65 år. Den nye fanen ble avduket og en passende uniform "fikk" vi også.

I 2007 feiret Jaermusikken 70 år. Dette ble feiret med en fest, der tidligere og dagens medlemmer møttes. Sammen satt de og koste seg med musikk, mat og drikke. Og et av høydepunktene var sikkert også "catwalken" som musikantene presenterte. Alle kostymene og annet stæsj fra 70 år med musikken ble vist. Flintstoneskostymene, fra Oslofestivalen 2005, scottekilten, fra "Castels of Scotland games," og mye, mye, MYE mer...